spocklidem chrání osobní údaje

Na Spocklidem jste v bezpečí

Vaše osobní údaje jsou u mě v bezpečí jako v truhle. Abych je ochránila, neváhám se uchýlit k použití zbraní, které se nepromíjejí (ano! mám na mysli i trpasličí chleba ráže 20, neboli „ďábelskej půlpecen“).

Není to pro mě fetiš, kterým bych se po nocích zaobírala. Je to prostředek, jak s Vámi být v kontaktu. Zajímáte mě především Vy:)

Tudíž nemusíte mít strach. Vaše bezpečí a dobrej pocit jsou pro mě důležitý a rozhodně je neberu na lehkou váhu.

spocklidem raketa

Prosím stručně

Následující text přináší shrnutí všeho podstatnýho a je určen především pro ty z vás, kteří neradi čtou právní dokumenty (kdo taky jo?). Pro pořádkumily (pro to mám pochopení) a šťouraly (trochu méně, ale pořád chápu) je k dispozici vyčerpávající dokument, kde najdete úplně všechno.

Jménem zákona

Při zpracování osobních údajů se řídím zákonem č. 110/2019 Sb.  o zpracování osobních údajů i Nařízení (EU) 2016/679 (tj. obecného nařízení o ochraně osobních údajů, který vstoupilo v účinnost 25.5.2018 a je všeobecně známý pod zkratkou GDPR.)

spocklidem top secret

Vědět, na čem jste

Kromě toho, že máte právo nevypovídat (a už jsme se všichni přesvědčili, že cokoliv řekneme, bude opravdu dříve nebo později použito proti nám), máte i právo na informace. Na vyžádání dám ráda echo, zda vůbec, případně jaké údaje eviduju. Dotazy, stížnosti, ale i přání hezkýho dne a optání se na zdraví směřujte na info@spocklidem.cz

Jak to ta ženská ví?

Navštívíte-li mojí internetovou stránku Spocklidem, zaznamenává webovej server standardním způsobem Vaši IP adresu, webovou stránku, ze který jste sem zabloudili, webový stránky, který tu prolustrujete, a taky datum a délku návštěvy. Zdá se, že toho o vás vím mraky, ale v podstatě nic z toho vás nemusí stresovat.
Osobní údaje se zaznamenají jen tehdy, když mi je poskytnete z vlastní vůle (když dělám smutný oči, nebo v rámci registrace k odběru novinek, stáhnutí PDF, objednávky apod.).

Jak s tim ta ženská naloží?

Vaše osobní údaje používám především pro marketingový účely (jakkoliv blbě to v mým případě zní), případně v budoucnu pro vyřízení objednávky (už se těšíte na Těhotnýho Buddhu?), a vždy jen v takovým rozsahu, jaký je potřeba.

spocklidem helma

Odejít můžete vždycky

Pokud by vás e-maily ode mne začaly rozčilovat, nepanikařte. V každém e-mailu je kouzelný tlačítko (najdete dole, v patičce), který vaší adresu okamžitě terminuje z mojí databáze. Jeden klik a adios. Nebo sbohem a šáteček? Ne, já nepláču…Fakt!

Nejlepší cookies ve vesmíru

A pak jsou tu samozřejmě cookies, neboli sušenky. A vsaďte se že na Spocklidem pečeme ty nejlepší. Cookies slouží ke sledování Vašich preferencí a následný optimalizaci webovek. Kdo nechce cookies, může je deaktivovat ve svým internetovým prohlížeči. Případně si tam navolit jen ty keksíky, co mu jsou po chuti.

Souhlas s naloděním

Vyplněním formuláře za účelem přihlášení se k odběru novinek, případně stažením PDF (momentálně Prstový abecedy nebo Rukověti paní Spockový) souhlasíte se zařazením všech Vámi vyplněnejch osobních údajů do mojí databáze (Spocklidem, Klára Svobodová, info@spocklidem.cz), a s jejich zpracováním pro marketingový účely a obchodní sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu do odvolání souhlasu.
A dáváte mi zelenou, abych vám zasílala vše podstatný, co se na vesmírný lodi uděje.

Howgh!