Blog

Životní průsery a life-hacky a jak na sebe být laskavý v obou případech.
Předsudky, tabu a odvrácená stránka mateřství. Vše pocukrováno špetkou lásky k fantasy/sci-fi a tělesným modifikacím všeho druhu. Akademickou češtinu zde nehledejte.

1 věta, kterou by měli slyšet všichni rodiče dětí s KI

spocklidem 1 věta pro rodiče dětí s ki
Jako rodiče chceme pro svý děti to nejlepší. Rozhodujeme za ně tam, kde ještě samy nemůžou, a nikdy pořádně nevíme, zda to bylo správný. Není to prdel. Tady máte jednu větu, která by mi zaručeně pomohla při rozhodování o implantátu.

Mental overload aneb věčná rozpolcenost pracujících matek

mental overload
Psychický přetížení neboli mental overload je něco jako moderní epidemie. Stav, kdy jsme neustále pod palbou. Lítají kolem nás projektily informací, úkolů a dílčích zodpovědností. Mental overload u matek se všeobecně dost podceňuje. Jsi matka, co chceš...

Organická oprátka aneb hodná, zlej a implantovanej

organická oprátka
Punk znám. Několik let jsem jím žila a v soft rodičovský verzi v tom pokračuju dosud. Na splatterpunk* jsem kápla až s Organickou oprátkou. Pokud platí Picassovo "Vše, co si dokážete představit, je skutečné", tak potěš koště. Takový prasárny si totiž zdaleka nepředstavuje jen Koubek.

Jak jsem psala o Denise aneb odvaha i pokora patří k tvůrčímu procesu

denisa odvaha pokora
Vyšel mi první placený článek. O Denise Hrubešový aka Diseasezoe. V Heroine. Předcházel mu celkem dlouhý a zajímavý proces. Uvědomila jsem si, že odvaha i pokora jsou nejdůležitější věci, který mě jako tvůrce můžou potkat. Obě jsou potřeba. Bez nich to nejde.

58. D.J. Demers – hendikep s humorem

Vděčnost snadno a rychle aneb bolest jako urychlovač částic

vděčnost
Vděčnost je věc zapeklitá. Měla bych ji cítit, ne? Sakra. Ze všech motivačních brožur a citátů to na mě stříká jako krev z useklý ruky rytíře z Monty Python a Svatý grál. A já stejně jako on tvrdím, že je to jen škábnutí a jedu dál. Bojuju.

Témata:

Podpořte mou tvorbu

Aby se ze mě nestala zombie, je dobrý mě občas pozvat na kafe a větrník. Pokud vám mé texty dávají smysl, připojte se k mojí komunitě na Forendors

Získáte: